Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELMIKUU

 

Sain mahtavan linkityksen eräältä toveriltani tässä taannoin. Olin, ja samoin Neitokainen, aivan myyty samantien. Ihana idea! Arvata saattaa mitä ollaan tehty sen jälkeen aikas paljon. Hauskoja henkilöhahmoja tietty! Helmikuu on kalenterissamme kertakaikkisen mahtava, jos meijän perheen naisihmisiltä kysytään. Siinä on jokaisen helmikuun päivän nimipäiväsankarit paikalla kaikki.

17 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Täällä joutuu käydä ihan päivittäin ihastelemassa. Ihania idoita lasten kans puuhasteluun. Viimeks toissapäivänä tehtiin taidetta t-paitoihin kloriitilla. :D
  Mä voisin vaikka vannoa, että sun blogissa on ollu juttu sukkahousuista tai sukasta tehdystä pupun näkösestä ötökästä!? Sillä oli narulla kiristetyt jalat, sellanen suikaleinen korvejuttu jne. Mä selasin vanhankin blogin alusta loppuun, mutta en löytäny.. Muistanko ihan väärin? :)
  Lisää juttuja vaan, tiheämminkin saa päivittää! ;)

  Jenny

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ihanaa, että ollaan jaettu inspiraatiota. Kun kuitenki teen tätä aivan omaksi ilokseni, enkä suoranaisesti idealähteeksi muille ;) Mutta mahtavaa, että voidaan sitäkin jakaa.

   Sukkahousujuttu ei oo kyllä täältä peräisin, ei kuulosta yhtään sille, että olisin koskaan tehnyt vastaavaa :) Toivottavasti jostain löydät ohjeen siihen, missä lieneekään.

   Ja päivitystahtia ei kyllä pysty enää kiristään ;)

 2. Reply
  vilppumaan erika

  Voi että, tosi hauska kun yhdistitte tän kalenteriin :) Sitä voiskin tosiaan aina nimppariks kavereille ja sukulaisille leikata oman hahmon, jee! Harmi kun meidän ekoista ei tullu kuvia, kun oltiin kameran ulottumattomissa. Täytyy taltioida seuraavan kerran, ku tehään. Voi vitsi, nää on kyllä naurunnostattajia!

Leave Your Comment