Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TANSIA

Neitokainen piirsi vaaleanpunaiselle pohjalle upeat balettitanssijat, neljä tanssivaa tyttöä ja yhden pojan. Oli mahtavaa, ettei hän ollenkaan epäröinyt sitä, että poikakin voisi tanssia balettia. (nämä asiat ovat olleet pinnalla viime aikoina, että voivatko tytöt ja pojat tehdä ja harrastaa samoja asioita… tottakai voivat, vastaan lähes aina, mutta silti kyselyttää) Maalasin piirustukset näkyvemmiksi valkoisella ja kultamaalilla, koska taiteilija itse pyysi. Taulun ollessa eräänä päivänä keittiössä Neitokaisen kanssa, minun ollessani muualla, se sai myös muunlaisen lisän. Kuvasta sitä ei aivan heti huomaa, mutta siinä on pitkät pätkät lyijykynällä kirjoitettua tekstiä. Alhaalta ylöspäin kirjoitettuna, rivit sentään vasemmalta oikealle.

ÄITI KURKA SÄNYN ALE
ÄITI OLET IHANA
MINÄ ANOIN JOULULAJAN SINULE
PALERINA OLEN
PALETITANSIN OPETETUN
OLET TANSIA ♥

En tiedä, maalaisinko tekstin päälle jotain tai vaaleanpunaisella, vai maalaisiko tekstin kunnolla näkyviin vai jättäisikö noin? Taulu joka tapauksessa päätynee makuuhuoneeseeni. Ihanat tansiat!

ps. Vitriinitauluista enemmän täällä! Nekin on mun suosikit.

 

27 Comments

 1. Reply
  Henni

  Huippuihana. Pystyisikö tekstiä kirjoa langalla tauluun? Tai sitten voisi olla ihana myös pinkillä, joka juuri erottuu taustasta. Mun mielestä teksti pitäisi ehdottomasti säästää <3

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Hei sitä kirjomishommaa en ollu miettinytkään. Se olis kaunis! Mutta luultavasti ei onnistu ku tuolla takana menee ne melko leveät puuosat. Ja joo, just sellasella lähes samanvärisellä langalla ettei heti hoksais. Pitää tutkia, mutta jos ei onnistu niin kyllä tuo saa jäädä noin. Kyllä säästän joka tapauksessa.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Niin on ihan mahtavia! Ja on ihan hauskaa, että noita viestejä on paljon tallessa, tauluissakin :) Ja ihana totuus, että tyttäreni pitää minua tanssijana. Kyllähän mää keittiössä aina tanssinkin ;)

Leave Your Comment