Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUNNUNTAIN SÖPÖIMMÄT SUKAT

 
Ensin lankaa jäi viltistä yli sen verran, että aloin tekemään neuletakkia. Takin edetessä lankoja jäi yli, joten päätin hyödyntää jämät ja ostaa lisäksi pari kerää herkkuvärejä ja tehdä sukat, kaveriksi niille vanhoille. Nyt näistä sukista jäi vielä pienen pieniä pätkiä kaikkia värejä ja niistä teen pipon! On sitte kaikki sävysävyyn justiisa eikä melekeen. Mutta että nämä sukat, voi vitsit, ne on ihanat! Tykkään ihan hirveesti, ja ovat just samanlaiset pitkät lörttövartiset kuin ne kaverinsakin ja näyttää hauskalle kenkienkin kanssa.

53 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kuvio on kyllä ihana! Piirsin aluksi kaksi erilaista kuviota, ja päätin jo tehdä sen toisen, mutta kässäkerhokaverit kaikki ehdotti tuota, niin päädyin sitten tuohon ja ei kyllä harmita! :)

 1. Reply
  Inari

  Oi miten kauniit! Kuvio on ihana ja värit. On myös hauskaa katsella niitä väriyhdistelmiä, joita muut kokoavat. En usko että olisin koskaan itse tajunnut yhdistää tuollaisia värejä samaan sukkaan ja silti olen ihan rakastunut lopputulokseen.

  1. Reply
   Tiina Post author

   :) Määkään en ehkä olis osannut valita just näitä värejä jos olisin kertarysäyksellä ne ottanut. Jämien päälle valitut kolme väriä passasivat kaupassa niin nätisti yhteen, että ne valitsin ihan vaan siks. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Määki oon iikitelly lähes jokaisen värin jälkeen! Hävetti melkein kässäkerhossa, ku hehkututti niin, ku olin onnessani neuloesani :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   No enhän mää ehtinyt, kun nää valmistu niin pian. Keskiviikkona alotin niin olis pitäny muistaa jo loppuviikosta! :D Mutta lupaan kattoa ne jalassa ainaki vilauksen…

  1. Reply
   Tiina Post author

   :) …arvaas huusinko kans apua aamulla, kun kävelin keittiöön, ja uusi ihana sukka tarttui keittiön ovensuussa ilmeisesti listasta pikkuisen törröttäneeseen naulaan? Kyllä! Vedin sukan voimalla niin kovasti, että koko lista meni säpäleiksi (tää on vanha talo, tämmöstä voi sattua) ja sukkaan tuli kamala lankalenkki! Meinasi tulla itku :)

  2. Reply
   Liisa

   O-ouu… :D Onneksi kyse oli sukan pohjasta, eikä ehkä näy päällepän? Mut tiedän ton tunteen, kun juuri valmistunut ihanuus kohtaa melkeinpä tuhonsa. Tein nimittäin lähiaikoina valkoisen maton vessaamme, virkkaamalla. Rakas 4-v. poikamme oksensi matolle kun se oli ollut lattialla noin kaksi päivää. :S Että näin meillä, sitä lapsiperheen arkea! :D

 2. Reply
  Linda

  These are beautiful. I love the pattern. I don't speak or read a word of Finnish (?) and I'm not sure if you speak/read English, but I'd love to know the pattern for this? Your blog is beautiful. I love your chevron knitted blanket!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Thank you Linda! I can also write in english, if needed. :) The pattern for these socks is only in my head, but you can see something from the pictures, if you want to do something like this. :)

 3. Reply
  milla

  …nää sukat kyllä kolahti…oon jo harkinnu et voisinko tehä samanlaiset? sitten ois yks juttu! …tiedän kyllä et sullakin puuhaa riittää ja ideoita omasta takaa, mutta…kuiteskin pitäishän pienellä hymykuoppaisella pojalla olla auto – matto, (onko vielä?) voisinko haastaa sut ompelemaan omanlaistasi –mie oon muutaman tehny niin aattelin et sieki tekisit varmasti ihanan….kurkkaa mun blogista mun tekemät jos innostut asiasta!…se uudempi on nyt tammikuun jutuissa:D mukavaa pakkaspäivää Tampereeeeelle!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Juu, siitä vaa hommiin! Mulla on tuon automaton kanssa kyllä suunnitelma ollut… nimittäin jo vuonna 2008 (http://tillim.vuodatus.net/blog/category/haaveilumatto), mutta puusta pitemmälle en oo vielä päässy. Nyt kyllä oon jo suunnitellut, että poikanen voisi saada omansa. Eiköhän jossain vaiheessa! Kiitos haasteesta, otan sen vastaan! Tekemäsi matto oli hieno! Ja kiitti, pakkaspäivä oli kaunis ja kirpsakka!

  2. Reply
   milla

   juu…jotkut asiat ottaa aikansa…jotkut taas tapahtuu heti "lampun sytyttyä"! jään odottelemaan…ja hei toi sun sukka resepti onnnn niiiiin hyvä….tänään aloitan sukat!…ja uusin pipokin on niin sulo!…jään odottelemaan mattoasi – mut ei paineita!

 4. Reply
  Nna

  ihan mielettömän hienot! en ole erityisen innoissani villasukkien neulomisesta, mutta näiden näkeminen sai kyllä suunnittelemaan sellaistakin!

 5. Reply
  Jo

  These socks are so beautiful! I've only just started knitting socks, but I really want to make some just like this after a bit more practice! Love your blog!

  1. Reply
   Tiina Post author

   It's a bit different, I think… All there cloudy patterns are just from my mind on that moment I'm doing it, so they might be different with each others. :)

Leave Your Comment