Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ONNI

 

 

 

Onni on viettää toisinaan päivä kaksin pienen Herra Aurinkoisen kanssa. Siinä on hyvä henkilö valitsemaan äidille lankoja heittelymenetelmällä eli nakkelemalla keriä ympäri huonetta ja kikattelemaan tietysti. Äidin silmäkulmaan vierähtää onnenkyynel. Tuo lapsonen otti eilen ensiaskeleensa. Minun vauva. ♥

8 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Ja on, kehitys on varsinkin ensimmäisen vuoden aikana niin huimaa. Olis ihanaa saada näitä hetkiä mielensopukoihin edes jonkun verran, mutta eipä niitä kaikkia voi kuitenkaan muistaa. Onneksi on kuvia! :)

 1. Reply
  Teija

  Uusi lukija ilmottautuu, tai oikeestaan tosi vanha, mutta nyt vasta sain aikaseksi kirjautua, huh! Muistan lukeneeni sua jo silloi, kun odotit esikoista ja ompelit kaikkia ihania vauvanvaatteita… Sitten unohduit joksikin aikaa, ja nyt taas löysin itseni tänne, jee :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Aika hauskaa, että oon "tuttu" jo niinkin kaukaa. Varsinki kun tuntuu, että esikoinen on jo todella iso tyttö. Niinkuin kyllä onkin :) Ja tervetuloa uudelleen!

Leave Your Comment