Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

M

 

Ihana, pieni päivänsankaripoika sai meiltä lahjaksi pehmeän, oman kirjaimensa. Se sopii koristeeksi, tyynyksi, paini- tai unikaveriksi tai vaikkapa kahden hengen yhteiseksi niskatyynyksi, kun köllitään sohvannurkassa, molemmille omat ämmänalakolot. (heijes, uus sana!) Meijän perheen naishenkilöt tykkäsivät kirjaimesta niin, että varmaan on tulossa pehmeitä kirjaimia meillekin.

On muuten ihanan raikkaan värisiä (päivänvalossa) nuo vihreä ja sininen Optinen omena -kankaat. Siinä kirjaimia leikellessä ajatus harhaili ja karkaili kirjaimen ompelusta suurempiin juttuihin ja keksin yhden uuden projektin, se olkoon kevään homma se!

 

4 Comments

  1. Reply
    Tiinakaisa

    Kiitos ämmästä! Ja tosiaan käy moneen käyttöön, testattu on ;) Mä varmaan tuun ottamaan sellaisia päivänvalokuviakin, että näkyy ne värit ihan oikein. Hyvät värit, ah!

Leave Your Comment