Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ONNETTARET ASIALLA

Jouluisen pöllöarvonnan tulosvideo, olkaat hyvät!

Tää oli tosi kiva arvonta ja oli ilo huomata kuinka kommenttiboksi täyttyi mitä hauskimmista tarinoista erikoisista ja oudoista lahjoista. Kiitos jokaiselle osallistujalle! Enkä olis kyllä arvontaa pystyyn pistäessä uskonut, että omasta joulupaketistani tänä jouluna kuoriutui hitusen erikoinen tai vähän outo lahja sieltäkin, nimittäin mikrokupu! Sille kun ei ollut edes tarvetta, heh.

Videon kuvaushetki oli hauska, hektinen ja huumaavan jännittävä. Kaikenkaikkiaan video hymyilyttää niin, että oon katsonut sen jo useamman kerran ja naureskellut yleiselle sekoilulle. Kiitos videolla esiintyville avustajilleni. Ja se pääasia, onnea voittajille! Laittakaa yhteystietonne sähköpostiin, kiitos. ♦♦♦

8 Comments

 1. Reply
  Kati

  Oijoi.. Sis ihan totta, että minä voitin jostain arvonnasta jotain? JA jotain vielä noin ihanaa. <3 Osoitetta lähettämään vips… Arvontavideo oli kans aikasten ihana. :)

 2. Reply
  viluinen

  Aivan mahtava! Tuo on just millasta tällaset hommat on lasten kanssa. Välillä tuntuu, että mahdotonta, mutta kuitenkin sitte niin hauskaa, ja tuo vaihe, kun pienet kädet ottaa ja laittaa suuhun kaiken mitä löytää, on niin lyhyt. :)

 3. Reply
  Tiina Post author

  Tytti, totta, kirja(kin) on ihana! Ostettiin se Lontoon reissulta parisen vuotta sitten ja aina ilahduttaa sen tekeminen tuota tyärtä :)

  onneli, ihanaa, että lohutuspalkintokin ilahuttaa! :D

  Kati, Onnea vaan kuule! :D

  Sini :)

  Henriikka, kiitti!

  Rouva L, sitäpä just :D

  viluinen, niin on, lyhyitä kaikki erilaiset ikävaiheet vauvan kans ja kaikesta pitäis ehtiä nauttiakin. :) On kyllä hauska huomata, että enää ei mee ihan niin pahasti kaikki suuhun ku vielä kuukausi sitten. Oli esimerkiksi hankala saada tyyppi tänään hoksaamaan, kun annoin eka kertaa maissinaksun, että sen sais nyt laittaa suuhun :D

Leave Your Comment