Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LUMIPALLO

Neitokainen kertoi alottaneensa uuden harrastuksen. Hän alkoi hieman ennen joulua keräillä lumipalloja, niitä juuri joissa lumi leijailee, kun vaan jaksaa riittävän kovasti heiluttaa. Harrastus meinasi tyssätä heti alkuunsa, kun ainokainen snowball meni rikki, mutta onneksi tilalle saatiin uusi ja toinenkin on jo hankittuna. Nyt tehtiin sitten ensimmäinen aivan oma. Harjoituskappale oikeastaan, koska edellisen teosta on mulla aikaa jo ainakin kymmenen vuotta, niin en suorilta kekannu miten kantsis tehä ja mitä laittaa sisään. Tehtiin melko perus, kolikkoautomaatista saatu halinalle ja markka-aikana ostettua kimalletta (7mk, Oulun Pohjalaisesta!). Tytär oli tyytyväinen ja kunhan hankitaan lisää öljyä, niin voidaan tehdä toinenkin… ja ehkä dijon-sinappipurkki olisi kivemman mallinen.

 

8 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  on kyllä söpö!
  noissahan on vaan taivas rajana, lasipurkkeja kun meilläkin kertyy jos jonkin moisia… ja just tuollaisia pikkuleluja, just niitä, mitkä mulla aiheuttaa välillä harmaita hiuksia, niitä kun tuntuu olevan miljoonia siellä täällä :D

 2. Reply
  Onneli

  Mahtava, koskaan tullut ajatelleeksi että tuollastakin voisi itse tehdä! Ovat yleensä megarumia, mutta itse toteuttaessa niistä voisi saada liikuttavan sopivia saajilleen.

 3. Reply
  Peurankello

  Yön pitkinä tunteina olet saanut "lohduttaa" täällä mua…on hirveä hammassärky ja en pysty nukkumaan lainkaan. Kelasin pidemmältä ajalta blogiasi, olen aina välillä piipahtanut aiemmin. Aivan ihania juttuja olet tehnyt viime vuonna:) Kun meidän nuorin Inkivääri 2v. oli vielä köllöttelyiässä, tuntui että itsekin sain monenlaista ideaa toteutettua. Nyt on hankalampaa;) Ihania päiviä sinne!
  nimim. Tiina kaimasi

 4. Reply
  Pilvitarha

  Voi että, mä koitin pari vuotta sitten tehdä lumipalloja, mutten onnistunut. Hileet tipahti aina samantien alas eikä jäänyt leijumaan… Vauvaöljyä en kyllä hoksannut kokeilla, apteekista hain glyseriiniä (kallista!).

 5. Reply
  Tiina Post author

  salanimi, oi kiitos :)

  nipsu, niin on! ja aikas hienon sais kun tekis isoon suolakurkkupurkkiin ja liimailis hahmoja reunoillekin. Tosin öljyä menis sitten enempi :)

  henni, juu, vesikin käy, mutta öljyssä leijailee kivemmin. tai niin totesin silloin kymmenen vuotta sitten, en tiiä sen tarkemmin :D heh. jumiutunut ajatus. mutta tarhassa ehkä parempikin, että vettä käytetään.

  henriikka, kiitos :)

  onneli, luin kommenttisi monta kertaa ja mietin, että mitä ainetta on megarumi? :D ehkä neljännellä kerralla ymmärsin lauseen. Mutta siis niin, juu, toisinaan ovat vähemmän hienoja. Näin saa ainaki tosihienon ;)

  peurankello, oi, ihanaa kuulla, että oon tietämättäni piristänyt. hammassärky on kyllä kamalaa! Ja kuules, poikkeappa toistekin! :) Ihania päiviä sinne kans!

  pilvitarha, tuo vauvaöljy on ihan hyvä aines mun mielestä. vaatii kyllä pikusen enempi heiluttelua ku kaupan lumipallot, mutta me ainaki tykätään ;)

Leave Your Comment