Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 Comments

 1. Reply
  eilen tein

  Ou nou! Ja kaupat kiinni! Saitko jostain uuden puikon? Mulle kävi eilen samoin, serkku astui kasinumeron (!) virkkuukoukun rikkipoikki. Onneksi äidin varastoista löytyi oikean numeron koukku niin sain patalapun valmiiksi.
  Rauhallista jouluaikaa!

 2. Reply
  Tiina Post author

  Mistään ei löydy uutta puikkoa! Mulla tosin on kyllä ihan tavalliset puikot kyllä, mutta työ on sen verran iso, että sen työstäminen niillä on hankalaa… mutta tokihan jo teen niillä.

  Meillekin kävi kesällä samoin, että virkkuukoukku katkesi. Se oli lauantai-ilta puoli kuuden aikaan, ja äitini oli käymässä ja virkkasi innoissaan mulle mattoa. No, mää ajoin äkkiä kauppaan, että ehdin saamaan ennen kuutta uuden. Ostin sitten kerralla kaks. Nytki olis pitäny tajuta :)

Leave Your Comment