Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUINEN ARVONTA

Olen niin innoissani tästä uudesta blogista, että nyt on aika jakaa sitä iloa myös teille. Haluan kiittää teitä ihanat lukijani näin joulun aikaan pienellä arvonnalla. Kerro kommenttiboksissa mikä on erikoisin, omituisin tai hassuin koskaan saamasi lahja, niin olet mukana arvonnassa! Mainitse myös kumman pöllöistä, Nekun vai Polkan tahtoisit saada mikäli voitto osuu kohdallesi. (lupaan myös, että ens arvonnan palkinto on joku muu, kuin pöllö ;)) Mitään suurta kiirettä osallistumisella ei ole, aikaa on joulun pyhien yli. Pidämme Neitokaisen kanssa arvonnan kuitenkin ennen uutta vuotta. Onnea matkaan!

* * *

Arvonta on päättynyt 31.12. kello 15:20 ja tulokset julkistetaan pian!

 

89 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Jee!-ekana mukana…Nekku pöllö ihan huhuilee päästä meille!!Pöllösi on ihania!!Ehkä se minun "oudoin"ja rakkain joululahjani oli muutama vuosi sitten saamani,esikoisen tekemä, savimöykky,jota sitten ihaillen ihmettelin ja kauttarantain kyselin että mikähän mahtaisi olla…sormusten säilytyspaikaksi sitten paljastui <3 T:Susanna ja 3rinsessaa

 2. Reply
  Pia

  Kategoriassa omituisimmat lahjat, voiton vie miehen mummolta häälahjaksi saatu vanha afrikkalainen rumpu.
  Ja jos onni arvonnassa osuu kohdalle, niin valintamme näistä ihanista pöllöistä on Nekku.

 3. Reply
  Sini

  Lapsena minusta siskoni kummitätin lahjat olivat outoja, kirjaston poistokirjoja. Nyt samaiset kirjat kiertävät luokassani lapsilla luettavana =) Jos onni osuu kohdalle niin meidän pikku-ukko tykkäisi varmaan Nekusta

 4. Reply
  Peppi

  Tähän on kyllä ihan pakko osallistua… Kaikkein omituisin, kamalin ja hassuin lahja, jonka koskaan olen saanut on ehdottomasti ollut joku vuosi sitten saamani Eppu Normaalin alastonkalenteri. Muistan, että olin jonkin verran päälle 20-vuotias silloin ja pikkuveljeni piti lahjaa hyvänäkin vitsinä. Itku meinasi päästä, kun paketin avasin… :D Nekku-pöllö voisi ihan hyvin muuttaa meille.

 5. Reply
  Maiju

  Iloista joulua teidän kotiin!

  Nekku ja Polka ovat molemmat melkoisia Herkkuja, mutta osallistutaas vaikka Polkan arvontaan.

  Mies on erityisen erikoistunut erikoisiin(kin) lahjoihin, mutta mikäs oliskaan se kaikkein hassuin..? No yks on ainakin sellainen hierontareppu, se rumputtaa menemään sellaista tahtia että ei rumpukonetta enää tarvita :) Ja niin, seurustelun alussa se osti meille kokonaisen astiaston Citymarketin hyllystä minulta mitään kysymättä. Silloin se oli hauskaa, nykyään saattaisin suhtautua asiaan vähemmän huumorilla..

 6. Reply
  Pirkko

  Omituisin joululahja? Tylsin oli ainakin se "lump of coal" eli hiilenpala jollaisia annetaan tuhmille lapsille ja jonka sain vaihtarivuonna luokkakaverilta… Sain kyllä jonkun kivankin lahjan hältä, mutta se on jo jäänyt unholaan. Yks hassuimmista oli isoveljeltä saadut puuro ja glögitarpeet – jokainen erikseen pakattuna, riisit, rusinat, mantelit jne. Meillä olisi pöllön mentävä paikka, enkä edes osaa päättää kumpi olisi ihanampi. Oikein hyvää joulua teille sinne!

 7. Reply
  Inu

  Olen vissiin saanut jokseenkin tavanomaisia lahjoja, kun mieleen tulee nyt vain yksi joulupaketista löytynyt villasukka. Pari sille tuli sitten jälkitoimituksena, kun äiti sai valmiiksi joulukiireiltänsä. Nekun tahtoisin omakseni :) ihanaa joulua!

 8. Reply
  taitava tyttö.

  lapsena sain joulupukilta yöpaidan, jonka mukana tulivat myöskin samasta kankaasta tehdyt tossut. muutama vuosi sitten löysin kyseiset tossut kätköistäni ja siskontyttö ihastui niihin niin kovasti, että annoin ne hänelle. tossut kuluivat iihan puhki ja tytön äiti aikoi heittää ne pois. oli joulunalusaika ja tyttöpä keksikin paketoida ne minulle lahjaksi! saatiin aattona mahat ja posket kipeiksi siitä naurusta, mikä syntyi, kun paketistani paljastui aivan puhkikuluneet tossut! <3

  se oli ehdottomasti sekä erikoisin, että omituisin kuin myös hassuin saamani lahja!

  nekun ehkäpä tahtoisin saada, tosin kelpaa minulle polkakin :).

 9. Reply
  Henni

  Hei söpöisyysarvonta! Nekku voisi lennellä meidän kotiin.

  Yhtenä jouluna sain itse neulomani pitkän, leveän ja raitaisen kaulahuivin, jonka olin kadottanut langat päättelemättöminä teinivuosinani. Huivin katoaminen harmitti ihan hirveästi silloin, koska näin paljon vaivaa sen neulomisessa. Siskoni oli sen sitten vuosien päästä bongannut kirpparilla kaulahuivini, päätellyt langat ja käärinyt pakettiin <3

 10. Reply
  Marie

  Onnea uudelle blogille! Tätä on aina kiva käydä lukemassa. Molemmat arvontapöllötkin ovat tosi hienoja.

  Kummallisin koskaan saamani lahja tuli mummoltani. Hänellä oli tapana ostaa sukkia ja suklaata, mutta kun täytin 30, hän halusi ostaa jotain hienoa. Niinpä sain "Poliisi kertoo" -kirjan erikoispainoksen. Myyjä oli puhelimessa vakuuttanut, että se on arvokas keräilyharvinaisuus, jonka arvo vain kasvaa…valitettavasti lahja ei ollut ihan täysosuma. Annoin sen veljelleni, joka pitää sitä kahvakuulan alla lattian suojana. :D

 11. Reply
  Anonyymi

  hauskin ja ehkä vähän erikoisin on ehdottomasti joka toinen joulu saamani lahja äidiltäni-avaamaton, paketissaan oleva kynttilän sammutin joka on kiertänyt minulta äidilleni ja takaisin nyt noin 8-vuotta,joka kerta se saa hymyn kasvoilleni ja päätyy odottamaan joulukoristelaatikon sekaan seuraavaan jouluun jolloin se palaa takaisin äidilleni-jos onni osuu kohdalleni niin NEKKU pöllölle olisi täällä tarjolla koti /INNEJA5

 12. Reply
  Mymlan

  Nykyinen mieheni, silloinen poikaystäväni olisi halunnut antaa minulle synttärilahjaksi kultakalan, jota varten hän oli ehtinyt ostaa sopivan maljankin. Vasta eläinkaupassa hän sai kuulla, että kala tarvitsisi kunnon akvaarion hapettimineen, ja kala jäi hankkimatta. Sain sitten kalasta paperisen version, joka oli aika suoloinen.

  Nekku olisi ihana!

 13. Reply
  sokerikorppu

  Mieleen on jäänyt ainakin nuoruuden poikaystävän vessapaperirullan mittainen rakkausruno joululahjaksi… Meille olisi tervetullut kumpi pöllö tahansa, mutta Polka varmaan enemmän prinsessan mieleen!

 14. Reply
  ludisia

  Hassuimmat joululahjat saimme aina ukiltani. Hassuja ne olivat siksi, että koko lähisuku sai aina saman lahjan: kaulahuivin, neljän tuulen hatun, thinsulate-hanskat tms. Niitä sitten vertailtiin ja vaihdeltiin keskenään, koska koko ei aina ihan sattunut olemaan oikea…:)

  Tahtoisin Polka-pöllön! Suloinen ilmestys! Joskus olisin jopa sanonut, että liian suloinen, mutta nyt jostain syytä vetoaa minuun :)

 15. Reply
  Hanna

  Meille maistuisi nekku.
  Ihanin ja erikoisin lahja oli lupaus rakentaa meille kiipeilyseinä :) (Toiveestani tämä on vielä hetken toteutumatta, jotta kiipijät ovat vähän vakaampia)

  Kiva blogi ja ihania pöllöjä!

  Kiitos ja hyvää joulua!

 16. Reply
  Miia

  Muistan aina sen joulun, kun pikkutyttönä olin toivonut kanelisokerikorppuja ja niitä yhdestä paketista sitten tulikin. Paapalla oli ovela ilme.
  Hyvän joulun toivotus sinulle ja Polka olisi kukkaissilmineen kyllä oikein soma.

 17. Reply
  Rouva L.

  Mieleeni muistui eräs synttärilahja. Postissa sain paketin, joka oli yhden litran maalipurkki. Sisälle oli "rullattu" papereineen Fazerin sininen suklaalevy. Hyvältä maistui palasinakin… :) Tykkään molemmista mutta Nekusta hitusen enempi.
  Ihanaa Joulua Ihana Tiina!

 18. Reply
  sanna

  aaro pikkuinen voisi nekun viereensä ottaa. Lapsuuden jouluista mieleen on jäänyt soittorasia, jonka sain. Rasia ei ihmeellinen, mutta muistan kun veljeni kanssa aarekätkölle hiivimme kun äiti ja isi kauppaan lähtivät. Salaisuus paljastui siis jo ennen joulua ;)

 19. Reply
  Kaisuliina

  Pienenä sain aina lahjaksi kummitädiltäni kirjan. Kerran hän lähettikin minulle tooosi mahtavat nukenrattaat! Minä siinä tyrmistyneenä kaivoin vielä pakettia ja olin surullinen koska olisin halunnut kirjan.

  Nekun voisi tahtoa pieni tyttöni halittavaksi.

 20. Reply
  marjohei

  Mmhh.. Tosi hankala kysymys, kun lahjat ovat olleet aika tavallisia aina.. Mutta hassuin on varmaan ollut paketillinen sellaisia hedelmäkäärmekarkkeja, joita tuli liiankin usein syötyä, vanhemmat ajattelivat lahjoittaa sitten paketillisen niitä. :)

  Ja nekku saattaisi tuntua enemmän omalta! :)

 21. Reply
  PikkuViuhti

  Eksäni mummo lahjoitti minulle jouluna pienen pehmonallen. En vieläkään tiedä oliko se vihjaus minun lapsellisuudesta vai mummon toiveesta saada jälkikasvua. Polka muuttaa meille. ;) Hyvää joulua ja kiitos ihanasta blogista.

 22. Reply
  Iiris

  Oi ihanat pöllöt (varsinkin Polka)! Osallistun!, osallistun!

  "Hauskin" lahja taitaa olla eräänä jouluna saamani nalle-vyölaukku. Vaalea beigen värinen karvainen, jossa oli nallen naama. Siihen aikaan vyölaukku-buumi oli jo ohi, eikä se teini-ikäiselle itselleni oikein uponnut. Luulenpa että äitini yritti keksiä vielä yhden lahjan, etten loukkaantuisi saatuani vähemmän paketteja. Siitä lähtien olenkin toitottanut, että vähemmän on enemmän, kiitos!

 23. Reply
  Heidi

  Nekku olisi meidänkin kotiin sopiva.

  Muistan lapsuudesta erään Joulun, jolloin "pukki" oli mennyt sotkemaan paketit ja minä sain isän jalkaan sopivat sukat ja isä sai barbien :D.

 24. Reply
  Topukka

  Minulle käy kumpi tahansa Pöllö: Erikoisimman joululahjani sain viime lauantaina, kun esikoinen kertoi, että minusta tulee isoäiti. <3

  Topukka

 25. Reply
  Anonyymi

  Omituisin saamani lahja on varmaan teräslankapesusienet, joita sain kaksi kappaletta ystävältäni pari vuotta sitten joululahjaksi. Hän oli lumoissaan niiden pesutehosta ja halusi jakaa iloaan muillekin. :D Toimiva lahja kyllä, tänään viimeksi käytin jynssätessäni hellan levyjä! Itse annoin sitten seuraavana vuonna pari taikasientä hänelle. :)

  Molemmat pöllöt ovat hirmu söpöjä, mutta meille voisi lennellä Nekku, jos arpaonni sattuu suosimaan!

  Kristiina

 26. Reply
  Anonyymi

  Hmm, eipä tule mieleen mitään erityistä tai etenkään hassua. Mutta ehkäpä erityistä ajatus, mikä on muuttunut vuosien myötä. Lapsena tylsin mahdollinen lahja oli villasukat- nykyisin ne olisivat mieluisimmat <3

  Terkuin Tuulia

 27. Reply
  pnda

  Sain ekana yhteisenä jouluna nykyiseltä mieheltäni piparkakkumajakan, jonka hän oli itse suunnitellut, leiponut ja koonnut. Mie oon aina haaveillu majakanvartijan hommasta :) Majakkaa ei raaskittu syödä, kun se oli niin erikoinen ja rakkaudella tehty :)

  Nekku ois ihana! <3

 28. Reply
  baula

  Voi miten suloisia. Polkasta tykkäisin. Erikoisin lahja on tainnut olla kummitädin antama käytetty ja liian pieni yöpaita about 7-vuotiaana. Hän ei ole sen koomin enää sitten lahjoja antanutkaan.

 29. Reply
  Kaisa

  Nekku on hurjan söpö!
  Minä sain joskus muinoin yo-lahjaksi moottorisahalla veistetyn pienen karhun joka "tuoksuu" todella voimakkaasti tervalle. Nykyään se on kesäisin pihalla puutarha"tonttuna" ja uskon hajun karkottavan hyttysiä. :)

  Onnellista joulua!

 30. Reply
  Sanna

  Ehkä erikoisin tai ainakin hervottomin lahja on ollut ensimmäiseltä poikaystävältäni 15-vuotiaana. Hän oli miettinyt pitkään, mitä ostaa lahjaksi ja päätyi kahteen kruunukynttilään sekä pöytäliinaan. Minä taas muistaakseni saatoin antaa jonkun Nalle Puh-pehmolelun.

  Nekku on ihana ja sopisi helmikuussa syntyvälle vauvalle ekaksi unileluksi!

 31. Reply
  KahviKaneli

  Hassuin lahja..jaa-a. Onpa vaikea.
  Ehkä joskus äitiltäni sain aika kamalan pipon, ei ollenkaan sellainen minkä hänelle kuvailin, ettähaluaisin.

  Jos arvonta osuu kohdalleni (peukut pystyyn) niin toivoisin saavani Polka- pöllön.

 32. Reply
  AnniM

  Nekku olisi ihana. :)
  En ole tainnut saada mitään kovin erikoista lahjaa… Mieleeni tulee ainoastaan olkipossu, josta irtoaa niin paljon roskaa että sitä ei voi laittaa esille. Poiskaan en ole sitä vielä raaskinut heittää, joten se asustaa pysyvästi pahvilaatikossa. :)

 33. Reply
  Anonyymi

  Kiitokset ihanasta blogistasi! Käyn lähes päivittäin visiitillä. :)
  Mieleenjäävin jouluni oli 12-vuotiaana kun sain lahjaksi ainoastaan suklaakonvehtirasioita. :/ Nyt jo naurattaa, silloin ei… Jos voitan arvonnassa, Nekku saisi meiltä hyvän kodin.
  -Hansu-

 34. Reply
  minna

  Onnea uuudelle blogille!

  Eka lahja mitä sain mieheltäni seurustelumme alkuaikoina oli tunkki. Hyvä ja käytännöllinen lahja, mutta kun ei ollut eikä ole vieläkään autoa.

  Nekku olis ihana!

 35. Reply
  Jonna

  En oikein tiennyt pari vuotta sitten, ilahtuako vai ei, kun sain silloiselta poikaystävältäni, nykyiseltä mieheltä jumppapallon… Vissiin joku vinkki, että voisit alkaa vähän jumppailemaan :)

  Ja erityisen söpön vaaleanpunaisen Polkan annan pikkuiselle tytölleni, jos onni potkaisee :)

 36. Reply
  Laziness

  Jeii, pöllöarvonta! Nekku vois muuttaa mun luo! :)

  Erikoisin lahja…? Ekana tulee mieleen eräät yläaste- (tai lukio-)aikaiset synttärit, kun kaverit kyselivät, että mitäs haluaisin lahjaksi. En sitten osannut mitään toivoa, niin totesin, että tuokaa vaikka mättäitä ja männynkäpyjä, jos jotain tahdotte antaa. :D Tullessaan tytöt toivatkin mulle kassillisen matkan varrella nyhtämiään sammalmättäitä ja käpyjä. :D Kävyt kylläkin olivat kuusenkäpyjä, eivät kuulemma erottaaneet männyn ja kuusen käpyä toisistaan. :D

  Että kannattanee varoa mitä toivoo!

 37. Reply
  Oona

  Sain eräänä jouluna lahjaksi kylpyhuonelastan, eli sen jolla "kerätään" niitä vesiä lattiakaivoon :D Olin kyllä toivonut sitä uuteen kotiini, sillä opiskelijana rahat olivat aika tiukissa ja tuo tuli todella tarpeeseen, mutta muut katsoivat aika pitkään avatessani lahjaa :D

  Nekku olisi valtavan ihana!

 38. Reply
  Kati

  Unohdin innoissani kertoa sen oudon lahjan. :D Eli oudoin oli joskus saamanai lasipallo, jonka sisässä oli joku ihmeellinen jaappanialainen temppelihärpäke. Antaja vielä kehui, miten hänelle heti oli tuon esineen nähdessään tullut mieleen minä. Olin hiukan ihmeissäni tuosta ajatuskulusta. :D

  Eli ensimmäinen kommentoija Kati täydensi osallistumisensa. ;)

 39. Reply
  Tui

  Hyvää joulua ja erikoisin joululahja lienee jo edesmenneeltä isoisältäni saatu lahja. Se koostui lääkepurkista ja isosta mutterista, lääkepurkkiin oli ruuvattu reikä johon mutteri oli sullottu ja mutteri tuli saada irti jotta pääsi sisältöön (siellä oli rahaa) käsiksi. Meni jokunen hetki ennen kuin keksittiin serkkujen kanssa miten se lahja toimii. :D Mutta oli ihan paras lahja ehkä ikinä ja ihana muisto. <3

  Ja jos arpaonni suosii niin Nekku olis ihan meidän näköinen. :) <3

 40. Reply
  Anonyymi

  Sain mieheltä kerran synttärilahjaksi leipäveitsen. Tuli kyllä tarpeeseen ja on edelleen monen vuoden jälkeen päivittäisessä käytössä, mutta tarviiko aina olla niin käytännöllinen?! :)

  Toivoisin Nekkua!

  Marika

 41. Reply
  Onneli

  Tämä ei jouluun liity mutta mies, silloinen poikaystävä, toi joskus reililtä tuliaisena unkarilaista viiksvahaa… :D Ja yhteen ensi-iltaani ruukkusalaatin. Nekku!

 42. Reply
  Anonyymi

  Heippa! Omalla kohdalla hassuin lahja on varmaan ollut naulakko…sain sen siskolta yhtenä jouluna. Ihan on käytössä, mutta pakettia avatessa vähän ihmetytti. Ja Nekun voisin haluta jos voitan… Polka on kyllä ja ihana… =)ja laitan osoitteen nyt tähän…… katja.koli@hotmail.com

 43. Reply
  Anonyymi

  Ihanaa joulua! Kerrassaan hurmaava arvonta! Pienen poikani kainalossa olisi tilaa Nekku-pöllölle.

  Lahjat ovat olleet aika tavallisia ja piti hetken aikaa miettiä jotain hassua… sitten tuli mieleeni muisto eräästä joulusta, kun olin vielä pikkutyttö. Äidillä oli tainnut olla vähän liian kiire paketoida minun ja veljeni lahjoja. Paketistani paljastui veljelle tarkoitettu Batman-toppatakki ja hänellä oli minulle tarkoitettu takkki (valkoinen, missä oli hempeitä neonvärejä yläosassa).

  Suotuisaa arpaonnea toivoo Marsu :)

 44. Reply
  Tiia

  Pienenä sain joululahjaksi isoveljeltäni tulitikkuaskin ja piparin. Pahinta oli se ,että hän oli paketoinut ne suureen pahvilaatikkoon, jossa oli sisäkkäin monta pienempää laatikkoa. Avatessani pakettia olin varma, että saisin nukkekodin, ja pettymys oli suuri.

  Molemmat pöllöt on suloisia, mutta voiton vie Nekku!

 45. Reply
  TeeKisu

  Paras joululahjani on ollut antamani lahja ihanalle Omalle Miehelleni; Talvi-piknik, jonka toteutin viime joulun aikaan.
  Tein tomaattivuohenjuustokeittoa, pastasalaattia ja mukana oli viiniä .Jälkkäriksi kuumaa minttukaaakaota.
  Olimme meren rannalla ja lunta oli mielettömästi.
  Olin ottanut aidot lasit ja metallitarjottimet mukaan.
  Se oli romanttisin lahja jonka toteutin.
  Terv. Tiikku

 46. Reply
  Peurankello

  Hassuin on ehkä ollut tilanne, joka sattui ei tosin itselleni, mutta anoppilassa:)Appiukko antoi itselleen lahjoja, hän oli kietonut tiskiharjaa, vessapaperirullaa ja muuta arkista paketteihin ja kyllä naurua piisasi. Sitä muistellaan joka joulu, nytkin, kun pappa on jo taivaassa.
  Ihana arvonta sinulla. Polka on minun suosikki!

 47. Reply
  Ninuska

  Hulvattomin lahja, jonka olen saanut on tiikerin värinen lintu-avaimenperä… ja siinä oli naru, josta vedettiin ja näin ollen lintu hytkyi ja nauroi. Hassua!

  Molemmat pöllöt ovat suloisia… mutta Nekku vie värinsä puolesta sydämeni.

 48. Reply
  Anonyymi

  Nekku sais meiltä hyvän kodin :)Erikoisin lahja taitaa olla nuoruuden kavereiden tekemä "kirja", jossa on mukavia muistoja :)
  P

 49. Reply
  IlonaN

  Nekku on inan ihanampi:)

  Mun hassuin lahja on vehnätyyny, koska mä en osannut sitä toivoa, enkä ääneen edes sanoa, mutta sellaisesta olin haaveillut.. pukki tosiaan tietää kaikki.

  Olen myös älyttömän kade, ku mulla ei ollut mielessä yhtään oikeasti outoa.. VIIKSIVAHA-lahjaa:DD

 50. Reply
  Sirkus

  Voi miten ihana Polka!

  Viime vuonna ihmettelin, kun poikaystävän pikkuveli (ikää 10v.) oli myös minulle kyhännyt paketin. Sisältä paljastui koulun roskiksesta dyykattu tonttu-nukke! Kyllä nauratti.

 51. Reply
  RuusuLiisa

  Paras lahja evö..kuuluu myös hassuihin tai ihan mihin vaan on pari vuotta nuoremman veljen ostamat liköörilasit minulle :D ikää minulla oli lahjan saadessani 11vee. Ja kyllä, ne lasit on mulla vieläkin. Ja ei, en tykkää likööristä ellei se ole omista puskista kerätyistä aronioista tehtyä.
  Ihanat palkinnot, ja vaikea valita. Mutta värien puolesta Polka. Söpöliini matkaisi ko.veljen pienelle tyttöihmeelle ristiäislahjaksi.

 52. Reply
  Maija

  Huvittavin sattuma on lajhojen kanssa käynyt kun muutama vuosi sitten saimme mieheni kanssa melkein 10 paketti konvehteja ja kumpikaan ei erityisesti välitä konvehdeista. Nauratti kasata laatikoita kaappiin kotona. Oli ainakin vieraille tarjottavaa :)

  Nekku olisi suloinen lahja tuoreelle kummipojalleni!

 53. Reply
  Suopursu

  Mieleen ei ole jäänyt mitään ihmeempää aiemmilta vuosilta. Tänä jouluna sain anopilta hitusen liian pienet villasukat, ei ole näköjään kymmenessä vuodessa oppinut, että minun jalat on reilusti isommat kuin hänen omien tyttärien.

  Toiveissa Polka.

 54. Reply
  Anonyymi

  Erikoisin lahja on ehdottomasti pitsinen irtokaulus, jonka sain isoäidiltäni teini-ikäisenä :) Eipä tullut käytettyä…

  Pöllövalintana Nekku – se on tosi söpö!

  -Dinky-

 55. Reply
  Anonyymi

  Neku olisi aivan ihana :)

  köyhimpinä vuosinani sain monena jouluna lahjaksi sappisaippuaa, sitä en raskinut itse ostaa (maksoi n.3,5e), mutta monet hämmästelivät sen löytymistä paketista :) Muistan olleeni ikionnellinen tuosta saippuapullosta :)

  Hanna L.

 56. Reply
  Anonyymi

  Noin 13-vuotiaana sain lahjaksi naapurin tytöltä sallattikaukalon ja hakkurin siis välineet joilla voi hakata esim, rosollin pieneksi.

  Molemmat pöllöt aivan ihania, mutta ehkä Polka hivenen verran "tyttömäinen".

  Pipsapippuri

 57. Reply
  Riksu

  Oih, kumpi vaan pöllöistä saa meiltä hyvän kodin mutta jos on ihan pakko toinen valita, niin olkoon Polka. :) Erikoisia lahjoja on vuosien varrella tullut saatua paljonkin, ankanpäisestä vessapaperirullatelineestä aina kananmunankeittimeen.. Pikkuoppilaiden opena saan myös paljon hellyyttäviäkin lahjoja, mutta hyvin jäi mieleen eräs joulu, kun yksi tyttö antoi opelle suihkusaippuaa – eipä sillä, tuli käytettyä mutta jäin miettimään oliko se vinkki jostain? :D

 58. Reply
  Vilppumaan Erika

  Mä nyt käskystä osallistun täälläkin :) Mulla oli siis se yks lahja jo kerrottuna mut juu, sainhan mä mieheltä pari vuotta sitten vempeleen, jota luulin ensin vispiläksi. Se oli semmonen päänhierontalaite. Ihana ajatus se oli, vähälle käytölle kyllä jäänyt :)

  Polkasta tykkään <3

 59. Reply
  Anne

  Nekun arvontaan osallistuisin. :)

  Erikoisin joululahjani on viime joululta. Paketti painoi aivan hurjasti, ja siitä päättelin, että jostain kodinkoneesta on kyse. Pelkäsin, että sieltä tulee toinen yleiskone, kun entistäkään ei juuri ole käytetty. Mutta sieltä tulikin ompelukone! Istuin loppuillan suu auki olkkarin matolla ja pohdin, mitä kummaa sillä tehdään. Minä kun en osaa edes suoraa saumaa ommella! :D

 60. Reply
  Anama

  En oikein tiedä, mikä olisi hassuin tai erikoisin lahja, mutta ehkä sellaiseksi voidaan laskea ikkunakoriste, jonka sain kummeiltani joskus teini-ikäisenä. Siis sellainen muovinen lätyskä, jossa oli talvinen maisema. Ruma kuin mikä, toisin kuin nuo pöllöt, joista voisin haluta kumman vaan!

 61. Reply
  tutteli

  Erikoisin lahja taitaa olla ensimmäisenä tai toisena yhteisenä jouluna avomieheltäni saama Veikkauksen arpakuori. Romanttista, ajatuksella valittua, lahjaa odotelleen naama oli näkemisen arvoinen..

  Nekku!

 62. Reply
  Anonyymi

  Varmaankin erikoisin lahja ollut joulusukan mukaan paketoitu mynthon rasia:), en muista oliko siellä sisällä muuta, mut tuo jäi mieleen kun ei ihan sitä suosikkia ole noi pastillit jouluna:)

  Polka ois tosi ihana!

 63. Reply
  Anneli

  Voi Nekku! ;) Erikoisin lahja on varmaan ollut pattereilla toimiva pieni kynttelikkö. En kyllä muista, että missä se on, mutta jostain syystä ei ole kyllä ikäväkään ollut ;D

 64. Reply
  Anonyymi

  Nekku ois oikein tervetullut meille! Sain aikoinaan mieheltäni useampana jouluna miehekkäitä käytännönlahjoja: Maglite-avaimenperä, Leatherman-avaimenperä jne. Aina kuvittelin saavani jotain pientä naisellista paketin nähdessäni, joten vähän harmitti totuuden paljastuessa. Nykyään on osannut yllättää mieleisemmillä lahjoilla!

  Paula:-)

 65. Reply
  Alica

  Erikoisin, mukavin ja hupaisin lahja oli sain mieheltäni hiirenloukun. (Meillä ei ole hiiriä). Polka olisi mukava saada, joten mukana arvonnassa.

 66. Reply
  Anonyymi

  Ihanan ja hauskan lahjan sain 18-vuotiaalta pikkuveljeltäni, kasvoihin ryppyvoidetta ja kahtena päivänä lastenhoitoapua! Aivan mahtava lahja! :) Jos onni osuu kohdalle, Nekun haluaisin kotiini. Kiitos aivan ihanasta ja kauniista blogista!

  Sanna-Maria T.

 67. Reply
  eilen tein

  Mulla oli lapsena leikeissä aktiivisesti mukana rakas Heikki -nukke jonka äiti oli joskus nuorena tehnyt. Mutta Heikki paralla käsi roikkui irti, hiukset oli lähtenyt ja naama melkein puhki. Yhtenä jouluna, hieman ennen aattoa, Heikki yhtäkkiä mystisesti katosi, ja äiti sanoi että tonttu oli hakenut sen joulupukin nukkesairaalaan.
  Jouluaattona yhdestä paketista paljastuikin täysin kunnostettu Heikki, tukkaa päässään ja raajat paikoillaan. Se oli ihana lahja se!

  Ja Nekku on meidän mieleen!

 68. Reply
  Itu

  Lukuisina vuosina peräkkäin äidiltä saamani uudet punaiset nahkakinttaat ovat aina odotettu ja toivottu lahja. Molemmat pöllöset ois ihania. No mutta okei, Polka. :)

 69. Reply
  Anonyymi

  Sain pääsiäisaiheisen kynttilämansetin syntymäpäivälahjaksi lokakuussa. En omista kynttelikköä, johon mansetti sopisi, mutta tallessa se mahtaa olla vieläkin. :)

  Polka on minun lemppari, vaikka onhan tuo Nekkukin aivan ihana. :)

 70. Reply
  Anonyymi

  Nekku on ihana!
  Hauskin lahja, jonka koskaan olen paketoinut pakettitonttuna ollessani, oli maitopurkki. Noin hauskaa lahjaa en ole koskaan itse saanut.

 71. Reply
  ammiina

  Molemmat pöllöt on aivan ihania, mutta jos toinen pitää valita, niin Polka.
  Erikoisin joululahja taitaa olla kastelukannu, jonka sain mieheltäni ensimmäisenä jouluna.

 72. Reply
  Tytti

  Tuli mieleen ala-asteaikana samalla luokalla olleelta pojalta saatu pikkujoululahja, joka aiheutti aika karvaan pettymyksen: paljon luettu Roope-setä-lehti.

  Ihania pöllöjä kumpainenkin – Polka ehkä vielä pikkuisen suosikimpi!

 73. Reply
  jentsu

  Ensimmäiseksi tulee mieleen tämän vuoden yllätyslahjat! Äitini oli paketoinut korillisen erilaisia paketteja, joista me kaikki muut saimme vuorotellen ottaa paketin. Kun kaikki paketit oli loppu, availimme ne ja saimme tehdä vaihtokauppaa. Paketeista paljastui mm. sukkia, saippuaa, hammastahnaa ja vessapaperia! Empä ole koskaan vessapaperia saanut lahjaksi! :D

  Polka olisi enemmän minun näköinen pöllö!
  jennu86 @ hotmail.com (ilman välejä)

 74. Reply
  Elina

  Hauskin lahjani on edesmenneeltä enoltani, joka antoi ala-asteikäiselle minulle lahjaksi pyörään kiinnitettävän torven. Siis sellaisen, josta saa töräytettyä äänen kumista palluraa puristamalla.

  Kahdesta kauniista on pakko valita monen muun tavoin Polka.

 75. Reply
  Anonyymi

  Erikoisinta lahjaa nyt ei tule heti mieleen, mutta hellyttävänä muistona mieleen on jäänyt se, kun muutaman vuoden ikäisenä pikkusiskoni toivoi joululahjaksi punaista omenaa. Oli varmaankin kuullut, että ennenvanhaan lapset saivat lahjaksi omenan tai appelsiinin. Sisko sai omenan sinä ja muinakin jouluina.

  Nekun valitsisin pikku tyttärelleni.
  Varpu

Leave Your Comment