Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIPARISILMÄPÖLLÖT

 

Kävi niin, että kävelin kangaskauppaan. Siellä kahden pehmoisen kangaspalan kanssa kassalle. Kotona huomasinkin jo leikkaavani kankaita ja pöllöille söpöisät piparisilmät. Ompelukoneen ääressä häärin niin tehokkaasti, että osallistuin samanaikaisesti sekä Neitokaisen Muovailukerhoon että pidin myös huolen, ettei Hymykuoppapoikanen kaadu seisoskellessaan tuoleja vasten. Hyvin onnistui kaikki samaan aikaan. (…seisoma- ja kävelyharjoitusten tulokset olivat havaittavissa seuraavana päivänä, kun poika olisi mieluusti koko päivän kulkenut ainoastaan kävelyttäen) Iltamyöhään täyttelin pöllöjä, kirjoin silmiä ja ihastelin noita suuria nokkia, jotka ovat tyypillisiä juuri tälle piparisilmäpöllölajille.

 

6 Comments

 1. Reply
  PikkuViuhti

  Hei,

  mie tulin tänne tuolta edellisen blogin lukijoista. Sinne taas löysin kai jonkun toisen blogin kautta. Siun blogi on yksi miun ehdottomista lemppareista, kiitos tästä lapsenmielisyydestä ja innovatiivisuudesta. Miut löytää pikkuviuhtinen.blogspot.com osoitteesta. Niin, ja onnea uuteen blogiin!

 2. Reply
  Tiina Post author

  Kiitos kaikki! :)

  Riikka, assessorizessa on kyllä usein kaikkea pöllömäistä, mutta ei kai ne aivan kopioita ollu? :D Mr. Assessorize hyödyntänyt siis hyvää :)

  Maaduska, mulla on kyllä muutama ylimääräinen, laitappa sähköpostia muitaihania(at)gmail.com

Leave Your Comment