Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUUSI

Eikös tullut ihana joulukuusi vaaleanpunaiseen, kahden euron kaapinoveen?
Musta ainaki! Hauskaa oli myös sen kasaaminen. Ensin eräänä marraskuisena iltana lähdin lapsineni kävelylle pimeään metsään. Koiranulkoiluttajan kanssa rupattellessa hänkin totesi, että ette kai te tuonne pimeään metsään mene? No, mentiin kuiteski, meillä oli taskulamput eikä pimeää tarvii niin kamalana pelätä. Löydettiin sitäpaitsi paljon hyviä oksanpätkiä. Sen jälkeen ei enää ollutkaan muutakuin vähän oksien maalailua, koristeiden liimailua ja mallailua. Paitsi bambin vain sinitarrasin, kun kerta pakotettiin tekemään niin. Tämä kuusi säilyy samanlaisena ensi jouluunkin. Ehkä jopa esillä koko vuoden, on se sen verran söpö!

ps. kettupiirros on tietysti Neitokaisen. Ihanin! (…ja ylempi lintu Kanelikaupan kortista, ja alempi Fifi Lapin -pupunainen vanhasta Topshopin joulukortista)

11 Comments

 1. Reply
  Onneli

  Aivan ihana kettu, tykkään tyylistä. Eikä arvaisi tietämättä lapsen tekemäksi vaikka juuri sellanen ihanan lapsellinen ja suurpiirteinen onkin. Ja muutenkin paras kestokuusi, johon olen törmännyt!

 2. Reply
  Tiina Post author

  Onneli, itsekin hämmästyin kun sain lahjaksi kyseisen piirustuksen, johon tyttö oli ketun piirtänyt. Oli sen verran ihana kettu! Ja äiti tietty heti otti ketun ihan kunnolla käyttöön ja pisti blogin banneriinkin. :)

  Rouva L, tiedän. Halailet niitä lähimetsänkin puita tuon tuosta ;)

  Nonna, kiitos :) Mää ihan tosissani mietin, että mitä se haittais vaikka kattelis tätä jossain omassa nurkassaan koko vuoden. No ei mittään!

 3. Reply
  Elina

  Säikähdin ihan vähän kun luin viimeisen postauksesi Tillimössönpojasta. Onneksi jutut jatkuvatkin täällä! Onnea uudelle blogille! :) Mahtava kuusi ja kettu tosissaan UPEA!

 4. Reply
  Nanainen

  ❤ Eksyin Pilvitarhasta, tykkään ja aion ottaa lisää selvää mitäs täällä tapahtuu!
  PS. Kirkas keltanen & pinkki (kaikki sävyt kelpaa, kunhan on pinkki! ;D) on mun lemppareita myös.

 5. Reply
  Tiina Post author

  sinisukka, tervetuloa! :)

  riikka, kiitos.

  vilppumaan erika, pitänee katsastaa tilanne loppiaisena, että onko liian krumeluuri kuusi, mutta en usko! luultavasti kettu kuusineen jää esille.

  tiinakaisa, hyvät oli kilistelyt! ensi kertaan sis :)

  elina, mää vähän ajattelinki säikäyttää. uudet tuulet tekee hyvää toisinaan :) Että kiitos vaan ja tervetuloa!

  nanainen, tervetuloa vaan! :) ja kyllä, loistava väriyhdistelmä! Parhain!

Leave Your Comment