Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI

Ihan ensimmäiseksi toivotan tervetulleeksi uuteen blogiini, olkaa kuin kotonanne toverit armaat! Kirjoittaja ja käsillätekijä olen minä, sama vanha Tiina, kera lapsosten. Odotettavissa luultavasti paljon kirjottuja piirustuksia, kenkälaatikkotaloja, pehmoja ja tilkkupeittoja.
Toivottavasti viihdytte ja oikein ihanaa joulukuuta kaikille!

 

Kotipalapelin Rilla on kyllä melkoinen inspiraatiomatami. Niin se vaan sai mutkin tekemään ihan uuden joulukalenteritalon, vaikka meillä oli yks ihan hyvä ennestäänkin. Mutta tästä tuli kyllä paljon hienompi kuin edeltäjänsä, joten ei ollut turhaa se innostuminen ei. Eikä mukavan tuntuinen into mee kyllä muutenkaan koskaan hukkaan, sillä ihminen tarvii mukavaa tekemistä pysyäkseen virkeänä ja hyväntuulisena!

Kiitos myös Paperiliittimeen nelosluukun eli joulusäkin söpöstä kangasmerkistä. On tää blogimaailma kyllä pullollaan ihania ihmisiä, sen oon saanut varsinkin tässä kuluneen vuoden aikana todeta!

Eilen illalla kääriessäni kahtakymmentäneljää pikkupakettia, muhun iski hätä, että miten selitän aamulla nelivuotiaalleni, miten tontuilla voi olla just samanlaista paperia, teippiä ja narua, kuin mitä meilläkin on. No, hätä oli turhaa, sillä aamulla Neitokainen kommentoi näin: äiti, kato KULTATEIPPIÄ! Samaa ku meillä! Kyllä tontut tietää, että lapset tykkää kultateipistä!

14 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Ihana kalenteri!!Jännityksellä odotan postauksiasi tässäkin blogissa.Omenanpunaista joulun odotusaikaa,Susanna ja 3rinsessaa

 2. Reply
  Riikka

  Onnea uuteen blogiin, vanhaa blogiasi olen seuraillut nyt joitakin kuukausia mutta en ole tainnut kommentoida. Ihmettelen vaan aina ihania kuviasi ja käsitöitäsi. Ihana kultateippijuttu:D

 3. Reply
  Tiina Post author

  hannaliini, kiitos!

  pinja, joo ei se ikää katso. ;) ja onpahan valmiina myös sitä aikaa varten. sekin on hyvä!

  riikka, kiitos!

  rillirousku, kiitos. tiinamaisuus on mulle just hyvä!

  susanna ja 3prinsessaa, kiitos ja samoin teille oikein ihanaa joulun odotusta!

  naku, hyvä, että nauratti! <3 halaus sinnekin!

  riikka, hyvä että nyt kommentoit, ja saa vastaisuudessakin olla kommentaattorina! Ja kiitos, on kiva jakaa ihmettelyä ;)

  outi, tervetuloa siis! :)

 4. Reply
  milla

  mahtava kalenteri…ja nyt iskee "epis" miks mä en saa aikaseks jotain omaa kalenteria…???miks miks..ja hui kun jo luulin et lopetat…koko bloggailun , HUH!

 5. Reply
  Hurahtanu Heidi

  Ihana kalenteri! Tämmönen olis kiva askarrella ittekki. :o) Löysin vasta vanhaan blogiisi ja jonkin verran ehdin siellä seikkailla. Täällä ehdinkin sitten alottaa alusta asti seuraamisen. :o)

Leave Your Comment