Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EHKÄ KAIKKEIN IHANIMMAT IKINÄ

Mää oon ylpeä.

Ihan hirmuisen ylpeä.

Mun seitsenvuotias tyttäreni teki sarjan(!) pehmoja, jotka on ehkä maailman ihanimmat ikinä! Hän maalasi hahmot kankaalle, istui sylissäni ja vuorotellen ohjasi ompelukoneella tai painoi polkimesta vauhtia, täytti pehmot vanulla ja pyysi minua ompelemaan kääntöaukot kiinni taikaompelein.

Koska mää joka päivä hehkutan jotain, mitä on tulossa myyntiin lauantaina, niin nääki on tietty siellä! Hän halusi tehdä ne siksi, että saa tulla myymään niitä kanssani. Ylpeän äidin lisäksi oon näistä pehmoista kovin herkistynyt, kun siis, no siis, miettikää nyt! En kestä! <3

29 Comments

  1. Reply
    Lyde

    Voi että, mulle tuli heti vaan ajatus, että tuosta tytöstä tulee vielä ihan mieletön ihminen! Tai siis on jo varmasti nytkin, mutta mitä kaikkea vielä tuleekaan :-) Ja miten upeasti hän pääsee toteuttamaan noita juttuja, itse syyllistyn helposti siihen että "ei tähän saa koskea, se on äitin kone…" Onneksi joillain lapsilla on yhtä ihana äiti kuin sinä!

  2. Reply
    Karenina Unska

    Ovat kyllä todella hienoja. Ja hyvä sinä, että annat mahdollisuuden kukoistaa. Ties vaikka näiden tekemisestä hänelle jäisi muisto, joka kantaa loppuelämän ja kannustaa jatkamaan luovuuden tiellä. Hieno homma.

  3. Reply
    Kivimäen Jenni

    Oi jestas! Tuo kirahvi ja nukkuva karhu ovat parhaita! <3 Ensimmäisenä tuli mieleen, että miten ihanassa ympäristössä lapsesi saavat kasvaa, kun heillä on noin luova, positiivinen ja iloinen äiti, joka kannustaa tekemään ja osallistumaan. Miten kultaisia muistoja ja hyviä eväitä elämään. <3 Mieki ihan herkistyn tässä. :)

  4. Reply
    Maija

    Ooooooh, nämä on kyllä aivan ihania ja upeita <3 Hitsi, harmittaa niin lujaa kun ei tuonne pääse, liian pitkä matka.Olisin jonkin ihanaisen kotiuttanut meidän soffalle ihastuttamaan.

  5. Reply
    Kirjatoukka

    Voi miksimiksi en ole ottaut kuvia meidän pojan tekemistä möykyistä, nekin ovat niin ihania, vaikka eivät rehellisyyden nimissä ihan yhtä hienoja kuin nämä :) Mutta vielä kysymys: Onko tämä pieni kaunis ihminen tehnyt (piirtänyt) itse tuon Eiffel-paidankin? Makee!

Leave Your Comment